background1

Groente & Fruit

Lees meer over ons!

Bezorging in heel Walcheren!

VERS EN GEZOND GRATIS BIJ U BEZORGD IN HEEL WALCHEREN!

VOOR 14.30 UUR BESTELD = EERSTVOLGENDE BEZORGMOMENT IN HUIS
(op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag nog dezelfde dag)

Over ons

Op ons bedrijf telen we verschillende producten. Onze hoofdteelt bestaat uit aardbeien van maart tot november, diverse soorten aardappelen van vroeg tot laat, pompoenen en kalebassen. Daarnaast telen we diverse soorten fruit en groenten waaronder de traditionele Walcherse kogelbonen. Het overige en/of tekorten proberen we zo veel mogelijk te betrekken via onze collega’s.

De producten kunnen worden afgehaald, maar  ook thuis bezorgd worden.     Voor vragen kunt u ons altijd mailen of  per telefoon bereiken (06-42299372)

Openingstijden van de kraam: maandag van 10.00 tot 18.00, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.15 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.15 tot 17.00 en zondag gesloten.

De appel- en perenoogst is in volle gang. Elstar, Cox en Goudreinetten en Conference, Doyenne du Comice en Gieser Wildeman zijn volop verkrijgbaar. Ook worden er nog steeds aardbeien, bramen en frambozen geplukt en zijn de laatste Reine Victoriapruimen te koop. Pompoenen van groot tot klein (mini zelfs) zijn in de kraam volop aanwezig. Om te eten, maar ook om de boel leuk op te vrolijken.